KLINIKA

Dentistë italian në Tiranë: profesionalitet made in Italy dhe vëmendje ndaj çdo detaji.

Një botë dedikuar ty dhe kujdesit të buzëqeshjes tënde.

Centri Dentali Italiani është një klinikë e re në Tiranë. Jemi në mes të Bllokut, në Rrugën Ismail Qemali. Përdorim struktura moderne për kurimin e buzëqeshjes.
Objektivi ynë kryesor është vënia në qëndër e pacientit, i cili ndiqet duke përdorur standarte të larta higjenike, sigurie, profesionale dhe humaniste të personelit.
Qëllimi ynë është të kuptojmë problematikat e mundshme që ndodhen në gojën tuaj në nivel strukturor në mënyrë që të studiojmë dhe propozojmë zgjidhjen më të mirë nën një optikë absolutisht të personalizuar.
Raporti mjek-pacient kurohet në çdo hap, nga mikëpritja tek diagnoza, e deri tek shpjegimi i hollësishëm i opsioneve terapeutike më të përshtatshme për zgjidhjen e problematikave të evidentuara pas fazës së analizës dhe studimit.
Garancia e made in Italy, profesionaliteti i stafit dhe përdorimi i teknologjive më të fundit ofrojnë sigurinë maksimale të produkteve të aplikuara.

SHKARKO BROSHUREN