Modelime dentare Tiranë

Modelime dentare Tiranë. Rikonstruksione dentare të personalizuara.

Modelime dentare në Tiranë, për rikonstruksionin e dhëmbit.

Ke mbushje të vjetra për të zevëndësuar? Kariesi ka kompromentuar integritetin e dhëmbëve të tu? Centri Dentali Italiani ka zgjidhjen e duhur për ty! Kryej modelime dentare , një prej zgjidhjeve më efikase për një dhëmb të prishur.

Centri Dentali Italiani është një studio italiane në Tiranë që përdor struktura moderne dhe teknologjitë më të fundit për t’i ofruar çdo pacienti shërbimin dhe cilësinë më të mirë.

Centri Dentali Italiani kryen modelime dentare në Tiranë, të cilat realizohen pas një studimi dhe analizimi të kujdesshëm të rastit konkret për t’i ofruar çdo pacienti shërbimin më të mirë të mundshëm.

Modelimet dentare janë rikonstruksione të një pjese të madhe të dhëmbit që kryhen në laborator dhe aplikohen tek kaviteti dentar i përgatitur më parë. Në këtë mënyrë modelimi dentar mbron dhëmbin duke e bërë atë më rezistent.

Rezultati i arritur do të jetë një ngjitje kimike mes dhëmbit dhe modelimit dentar duke krijuar një trup të vetëm dhe duke i dhuruar kështu dhëmbit një karakteristikë integriteti. Në këtë mënyrë realizohet një bashkim mes funksionalitetit dhe estetikës dentare.

Modelimi dentar ka avantazhe më të mëdha ndryshe nga mbushjet e vjetra:

  • realizohet me një nga materialet më të mira,
  • mbron dhëmbin,
  • garanton një estetikë të përsosur,
  • zgjat me kohë.

 

Beso tek mjekët profesionistë dhe kompetentë për një zgjidhje përfundimtare të problemeve tuaja dentare.

Centri Dentali Italiani – Modelime dentare në Tiranë. Telefono tani  +355 (0)4 220 0388 ose eja në klinikë, jemi në qendër të Tiranës, te Rruga “Ismail Qemali”, Nr.4 . Për më shumë informacione shkruaj në info@centridentali-italiani.it