NDËRHYRJE

Centri Dentali Italiani është një ambient modern dhe inovativ i pajisur me mjete të avancuara.
Klinika jonë ofron vizita dhe diagnoza për të gjithë pacientët që dëshirojnë të kryejnë shërbime dentare për të mbajtur gojën të shëndetshme dhe të pastër.
Një pjestar i stafit tonë do të bëjë një kontroll të hollësishëm të gjëndjes shëndetësore të buzëqeshjes tuaj, në këtë mënyrë mund t’iu këshillojë opsionet terapeutike më të përshtatshme për zgjidhjen e problematikave të evidentuara.
Objektivi ynë është të sigurojmë shërbimin me cilësor të mundshëm. Do keni në dispozicion profesionist të specializuar, pajisje moderne, personel miqësor, profesional dhe të vëmendshëm ndaj çdo nevoje të klientelës.

Ndërhyrjet kryesore që ofrohen janë:

  • Implantologji e personalizuar
  • Rikonstruksione
  • Trajtime estetike

Për të prenotuar një vizitë tek qendra jonë mund të caktoni një takim në numrin +355 04 220 0388, jemi të hapur nga e hëna në të shtunë nga ora 9.00 deri në orën 19.00.