Kirurgji maksilofaciale Tiranë

Kirurgji maksilofaciale Tiranë. Diagnozë dhe kurë për sëmundjet e gojës

Kirurgji maksilofaciale në Tiranë, besoja dentistëve profesionistë  kurën e gojës tënde.

 

Centri Dentali Italiani është një qendër e specializuar në Tiranë me profesionistë italian dhe teknika avanguarde që të ndjek në të gjitha fazat e ndërhyrjes, duke të këshilluar për terapitë dhe metodologjitë më të përshtatshme për rastin tënd.

Kryejmë kirurgji maksilofaciale në Tiranë për të kuruar përfundimisht sëmundjet e gojës tënde.

Kirurgjia maksilofaciale është një disiplinë mjekësore dhe kirurgjike e specializuar në diagnostikimin dhe kurimin e sëmundjeve që ndodhen në gojë, në nofull dhe fytyrë.

Falë profesionalitetit të mjekëve dentistë italian mund të zgjidhësh problemet e shëndetit dhe ato estetike përmes teknikave të avancuara të kirurgjisë maksilofaciale.

Objektivi ynë është të japim shërbimin më të mirë në cilësi dhe të kryejmë përsosmërisht ndërhyrjet e kirurgjisë maksilofaciale. Në fakt, në klinikën tonë në Tiranë mund të gjeni profesionistë të specializuar, mjete moderne, personel të sjellshëm, profesionist dhe të kujdesshëm ndaj kërkesave të çdo pacienti.

Centri Dentali Italiani –Kirurgji maksilofaciale Tiranë. Telefono tani  +355 (0)4 220 0388 ose eja në klinikë, jemi në qendër të Tiranës, te Rruga “Ismail Qemali”, Nr.4 . Për më shumë informacione shkruaj në info@centridentali-italiani.it