Ortodonci Tiranë

Ortodonci Tiranë. Zgjidhje definitive për problemet e tua dentare.

Ortodonci në Tiranë, për kurën definitive të gojës tënde.

 

Centri Dentali Italiani është një studio italiane në Tiranë që përdor struktura moderne dhe teknologjitë më të fundit për t’i ofruar çdo pacienti shërbimin dhe cilësinë më të mirë. Jemi profesionistë në ortodonci dhe, pas një studimi të tërthortë të rastit konkret, ju ofrojmë zgjidhjen më të mirë në një mënyrë absolutisht të personalizuar.

Raporti mjek-pacient kurohet hap pas hapi, që nga mikpritja tek diagnoza, deri te shpjegimi me detaje i opsioneve terapeutike më të përshtatshme për zgjidhjet e problemeve tuaja.  Ortodoncia është ajo shkencë mjekësore që merret me kontrollin, zhvillimin dhe rritjen e dhëmbëve dhe të strukturave anatomike në lidhje me dhëmbët.

Qëllimi i ortodoncisë është të arrijnë dhe të mbajnë një linjë korrekte të dhëmbëve, të indeve të buta dhe të muskulaturës për të arritur zhvillimin dentar më të mirë të mundshëm.

Ortodoncia është një terapi efikase si për fëmijët si për të rriturit. Në klinikën tonë  përdorim struktura avanguarde dhe materiale 100% made in Italy për të zgjidhur çdo problematikë në gojën e pacientit.

Beso tek mjekët profesionistë dhe kompetentë për një zgjidhje përfundimtare të problemeve tuaja dentare.

Centri Dentali Italiani – Ortodonci në Tiranë. Telefono tani  +355 (0)4 220 0388 ose eja në klinikë, jemi në qendër të Tiranës, te Rruga “Ismail Qemali”, Nr.4 . Për më shumë informacione shkruaj në info@centridentali-italiani.it