Rehabilitime estetike dentare Tiranë.

Rehabilitime estetike dentare Tiranë.Centri Dentali Italiani.

Rehabilitime estetike dentare në Tiranë.

Centri Dentali italiani është klinika e re e vendosur në Tiranë në qendër të Bllokut, te Rruga Ismail Qemali që kryen ndërhyrje të rehabilitimeve estetike dentare.

Për t’i ridhënë integritetin e duhur buzëqeshjes tënde  kryejmë rehabilitime estetike dentare në Tiranë  të cilat zhvillohen nga mjekë dentistë specialistë.

Kur të arrini në klinikën tonë personeli ynë do të kontrollojë gjendjen shëndetësore të buzëqeshjes tuaj, në këtë mënyrë do të mund t’ju këshillojë mbi opsionet terapeutike  të rehabilitimeve estetike dentare më të reja për të rikthyer harmoninë dhe bukurinë buzëqeshjes tuaj.

riabilitazione estetica dentale

Rehabilitimet estetike dentare janë të këshillueshme në disa raste si: në rastet kur dhëmbët fërkohen shumë me njëri-tjetrin, kur ka abrazione gjatë përdorimit jo korrekt të furçës së dhëmbëve ose pastës së dhëmbëve sidomos në rastet kur ka erozione kimike që janë të lidhura me çrregullimet ushqimore, kur konsumohen shumë ushqime ose pije me acid dhe shumë raste të tjera. Në këto raste shihet një humbje e konsiderueshme e substancës dentare që tashmë është e mundur të rivendoset falë teknikave të reja minimalisht invazive.

Për të kryer ndërhyrje të rehabilitimeve estetike dentare në Tiranë përdorim materiale të çertifikuara 100% made in Italy të një cilësie absolute dhe teknika avanguarde që të garantojnë arritjen e objektivit.

Centri Dentali Italiani – Rehabilitime estetike dentare Tiranë. Telefono tani  +355 (0)4 220 0388 ose eja në klinikë, jemi në qendër  të Tiranës, te Rruga “Ismail Qemali”, Nr.4 . Për më shumë informacione shkruaj në info@centridentali-italiani.it.