Impiante

Përdorim materiale të çertifikuara me një cilësi absolute. Ndërhyrje që zgjasin.

Rikonstruksion

Krijime të reja të dhëmbit me profile gjithmonë të personalizuara.

Estetik

Rikthim i harmonisë natyrore pa asnjë forcim.

Të presim ty.

Nuk ekziston një kurë e vetme. Çdo rast ka zgjidhjen e vetë.

Centri Dentali Italiani është një qendër e specializuar me profesionistë italian dhe teknika avanguarde që të ndjek gjatë të gjitha fazave të ndërhyrjes, duke të këshilluar mbi terapitë dhe metodologjitë më të përshtatshme në rastin tënd. Asnjë pritje. Asnjë propozim në paketë. Veprojmë ndryshe. Pas kryerjes së vizitës së parë të sugjerojmë zgjidhjen.

Përse të na zgjedhësh ne

Përdorimi i Teknologjive inovative

Teknologjia moderne e pranishme brenda qendrës sonë dhe përdorimi i materialeve inovative, kanë lejuar zhvillimin e zgjidhjeve shumë të vlefshme për kurimin e buzëqeshjes suaj.
Materiali i përdorur është i tëri made in Italy, markë që garanton nivele të larta të përsosmërisë, të cilësisë dhe efikasitetit.

Mjekë profesionistë

Brenda strukturave tona mund të gjeni një personel shumë të kualifikuar që do të dijë t’iu këshillojë rreth problemeve që keni në gojë.
Veprojmë me qëllim studimin dhe propozimin e zgjidhjes më të mirë të mundshme nën një optikë të personalizuar.

Garanci e Suksesit të Trajtimit

Qëllimi i klinikës sonë është të kuptojmë problematikat që ndodhen në gojën e pacientëve tanë. Në sajë të personelit tonë shumë të kualifikuar dhe në sajë të vëmendjes që tregojmë ndaj nevojave të pacientit mund të sigurojmë arritjen e objektivave të programuara.

Rezultatet

11
PARA
10
PAS
Kirurgji Maksilofaciale
3
PARA
4
PAS
Rehabilitim Estetik
1
PARA
2
PAS
Proteza Dentale
prima-dopo-1
PARA
prima-dopo-1-1
PAS
Trajtim ortodontik
prima-dopo-2
PARA
prima-dopo-2-1
PAS
Estetik në odontoiatri
prima-dopo-3
PARA
prima-dopo-3-1
PAS
Implantologji e personalizuar

Cakto një takim