Kirurgji orale Tiranë

Kirurgji orale Tiranë. Zgjidhje definitive për problemet dentare. Centri Dentali Italiani.

Kirurgji orale në Tiranë. Ndërhyrje definitive dhe që zgjasin me kalimin e kohës.

 

Centri Dentali Italiani është një qendër e specializuar në Tiranë me profesionistë italian dhe teknika avanguarde që të ndjek në të gjitha fazat e ndërhyrjes , duke të këshilluar rreth terapive dhe metodologjive më të përshtashme për rastin tënd.

Centri Dentali Italiani bën kirurgji orale në Tiranë të realizuara nga materiale të çertifikuara  dhe 100% made in Italy.

Operacionet e kirurgjisë orale në Tiranë kryhen nga mjekë dentistë të specializuar që ndërhyjnë me qëllimin për t’i garantuar pacientëve shërbimin dhe cilësinë më të mirë.

Kur të arrini në klinikën tonë personeli ynë do të kontrollojë gjendjen shëndetësore të buzëqeshjes tuaj, në këtë mënyrë do të mund t’ju këshillojë mbi opsionet  terapeutike  më të reja për zgjidhjen e problemeve të theksuara.

Në fakt para se të vazhdohet me kirurgjinë orale në Tiranë do të kryhet një vizitë tek specialisti. Në këtë mënyrë  kirurgu do të vendosë nëse është rasti të bëjë apo jo një ndërhyrje mbi problemet dentare. Nëse diagnoza është e thjeshtë mund të programohet një kirurgji orale me anestezi lokale për të analizuar pastaj pjesën patologjike që është  hequr .

Në rast se me kirurgjinë orale do të vazhdohet me heqjen e dhëmbit zgjidhja e menjëhershme për të mbajtur buzëqeshjen e bukur është zevëndësimi me teknikat moderne të implantologjisë që të japin një estetikë të bukur. Zevëndësimi i menjëhershëm i dhëmbit të hequr është shumë i rëndësishëm për të evituar që dhëmbët e shëndetshëm të lëvizin drejt vendit bosh duke krijuar kështu probleme me përtypjen dhe si përfundim probleme me shëndetin e pacientit.

chirurgia-orale-tirana

Përveç një ekstraksioni normal të dhëmbëve kirurgjia orale në Tiranë përqaset edhe me ndërhyrje më komplekse tek gingivet, tek dhëmballa  dhe operacione funksionale të fytit.

Garancia e made in Italy, profesionaliteti  i stafit dhe  teknologjitë më të fundit do të sigurojnë gjithmonë arritjen e objektivit  të programuar.

Centri Dentali Italiani – Kirurgji orale Tiranë. Telefono tani  +355 (0)4 220 0388 ose eja në klinikë, jemi në qendër  të Tiranës, te Rruga “Ismail Qemali”, Nr.4 . Për më shumë informacione shkruaj në info@centridentali-italiani.it.