Dentistë Shqipëri opinione. Centri Dentali Italiani.

Opinione dentistë Shqipëri. Opinionet e tua janë të rëndësishme.

Opinionet e tua janë të rëndësishme për të të dhënë zgjidhjen më të mirë.

Për Centri Dentali Italiani opinionet tuaja janë të rëndësishme. Ka mjaft dentistë italian në Tiranë, por ne mendojmë që jemi ndryshe falë cilësisë të materialeve tona dhe përgatitjes së stafit.

Kemi mbi njëzet vjet eksperiencë në këtë sektor dhe punojmë si në Itali edhe në Tiranë mbi ndërhyrje të ndryshme si: implantologji të personalizuar, kirurgji maksilofaciale, rikonstruksione dentare dhe ndërhyrje estetike.  Grupi ynë me dentistë në Shqipëri do të propozojë trajtime të personalizuara për të zgjidhur problemet e tua.

Nuk ka pritje. Nuk ka paketë ofertash. Ne te Centri Dentali Italiani veprojmë në mënyrë tjetër. Pasi mbarojmë vizitën e parë të japim një zgjidhje, duke pasur gjithmonë parasysh opinionet e tua.
Goja dhe buzëqeshja janë thelbësore për jetën tonë të përditshme. Prandaj i kushtojmë rëndësi të madhe shëndetit të dhëmbëve të tu.

Nëse zgjedh Centri Dentali Italiani zgjedh dentistët më të mirë në Shqipëri. Opinionet tuaja janë të rëndësishme dhe në bazë të tyre ofrojmë shërbimet e duhura.

Telefono tani  Centri Dentali Italiani +355 (0)4 220 0388 ose eja në klinikë, jemi në qendër në  Tiranë, në Rrugën “Ismail Qemali”, Nr.4 . Për më shumë informacione shkruaj në info@centridentali-italiani.it.