Dentistë italian në Shqipëri. Kurime dhe ndërhyrje dentare në Shqipëri.

Dentistë Italian në Shqipëri. Zgjidhje të personalizuara për problemet dentare.

Në Shqipëri do të gjesh dentistë profesionistë italian për të zgjidhur problemet e tua dentare.

Kërkon dentistë italian në shqipëri? Ke probleme me dhëmbët dhe nuk gjen mjekë profesionistë   që të propozojnë një zgjidhje të personalizuar për problemet e tua?

Centri Dentali Italiani ka përgjigjen e duhur. Jemi dentistë italian në Shqipëri dhe përdorim materiale 100% italiane me cilësi absolute për kurimin e gojës tënde. Në punën tonë jemi gjithmonë të kujdesshëm ndaj kërkesave të pacientit, në fakt propozojmë një analizë më të thellë të problemeve që mund të ndodhen në gojën tënde me një zgjidhje të personalizuar.

Stafi ynë është i përbërë nga dentistë italian që punojnë në Shqipëri dhe garanton standarte të larta të cilësisë së punës. Bashkë me përdorimin e teknologjive më të fundit në fushën dentare mund të arrijmë gjithmonë objektivin e programuar.

Dentistët italianë në Shqipëri propozojnë ndërhyrje dhe kura dentare me sukses që zgjasin.

Në klinikën tonë bëjmë trajtime të ndryshme mes të cilave:

  • Implantologji të personalizuar;
  • Rikonstruksione dentare;
  • Trajtime estetike.

 

Centri Dentali Italiani – Dentistë Italian në Shqipëri. Telefono tani  +355 (0)4 220 0388 ose eja  në klinikë, jemi në qendër në  Tiranë, në Rrugën “Ismail Qemali”, Nr.4 . Për më shumë  informacione shkruaj në info@centridentali-italiani.it