Dentistë në Tiranë. Centri Dentali Italiani.

Dentistë në Tiranë.

Centri Dentali Italiani.

Garantojmë një trajtim të suksesshëm.

Jemi një klinikë e re që ndodhet në Tiranë me një strukturë moderne dhe inovative e përbërë nga një personel shumë i kualifikuar dhe nga specialistë me specializime të larta. Dentistët më të mirë në Tiranë i gjen në klinikën tonë.

Do të trajtohesh nga dentistët tanë në Tiranë në çdo hap, nga mikëpritja tek diagnoza e deri tek shpjegimi i opsioneve terapeutike që përshtaten më mirë me rastin tënd. Centri Dentali Italiani trajton si raste të thjeshta ashtu edhe raste komplekse. Misioni ynë është të gjejmë zgjidhjen që përshtatet më shumë me kërkesat e tua. Në sajë të teknologjsë avanguarde që përdorim mund të trajtojmë çdo rast specifik me siguri, shpejtësi dhe seriozitet.

Një nga pikat tona më të forta është impenjimi për të propozuar zgjidhje nën një këndvështrim tërësisht të personalizuar. Ne nuk veprojmë me paketa, tek Centri Dentali Italiani çdo rast studiohet dhe analizohet veçmas.

Ndërhyrjet kryesore që kryhen në klinikën tonë janë:

  • Implantologi e personalizuar
  • Rikonstruksione
  • Trajtime estetike

Dentistët tanë në Tiranë përveçse janë profesionistë me specializime të larta janë edhe të sjellshëm dhe të kujdesshëm ndaj çdo nevoje të klientelës. Objektivi ynë kryesor është ti ofrojmë klientit shërbimin më cilësor të mundshëm.

Për informacione të mëtejshme mbi dentistët në Tiranë telefono në numrin +355 04220 0388 ose na shkruaj në adresën e-mail info@centridentali-italiani.it. Do t’iu kthejmë përgjigje sa më shpejtë të jetë e mundur.