Estetika Dentare Tiranë

Estetika Dentare në Tiranë kryer nga mjekë të specializuar dhe profesionistë.

Bukuria e gojës tënde dhe estetika dentare për ne janë thelbësore.

 

descr> Mos e fsheh buzëqeshjen tënde, beso tek Centri Dentali Italiani për kurën definitve të gojës tënde. Jemi në qendër të Tiranës, te Rruga Ismail Qemali, Nr. 4. Na kontakto në +355 04 220 0388.

kw>Implante dentare totale Tiranë, Implantologji dentare Shqipëri, Estetika dentare Tiranë.

Ndonjëherë ke frikë të hapësh gojën ? Buzëqesh sërish me Centri Dentali Italiani!

Centri Dentali Italiani është klinika e re dentare në Shqipëri , Tiranë që përdor struktura moderne për kurën e buzëqeshjes tënde. Objektivi ynë është të ofrojmë shërbimin maksimal dhe të analizojmë problemet e gojës tënde në mënyrë professionale dhe të personalizuar.

Beso tek dentistët profesionistë për estetikën tënde dentare, jemi mjekë të specializuar në  stomatologji që do t’i japim rëndësinë maksimale problemeve të gojës tënde.

Janë të shumtë ato që operojnë në shqipëri, por Centri Dentali Italiani janë të aftë në profesionin e tyre dhe përdorin vetëm materiale 100% made in Italy.

Estetika dentare konsiston në rikuperimin e harmonisë natyrale pa asnjë sforcim. Merremi me përmirësimin në tërësi të buzëqeshjes tënde falë edhe vendosjes së këllefëve dentarë dhe zbardhjes së dhëmbëve, dukë të dhuruar në këtë mënyrë një buzëqeshje rrezëllitëse dhe një rezultat final të përsosur.

est

Estetika dentare nuk është e vetmja ndërhyrje që realizojmë në klinikën tonë në Tiranë, veprojmë edhe në fushën e implantologjisë dentare dhe rikonstruksionet e personalizuara.

Beso tek Centri Dentali Italiani, eksperienca dhe profesionaliteti i dentistëve tanë të garanton siguri dhe ndërhyrje që zgjasin.

Centri Dentali Italiani – Estetika Dentare Tiranë. Telefono tani +355 (0)4 220 0388 ose eja në klinikë, jemi në qendër të Tiranës, tek Rruga “Ismail Qemali”, Nr.4 . Për më shumë informacione shkruaj në info@centridentali-italiani.it