Ekstraksione kirurgjikale komplekse Tiranë

Ekstraksione kirurgjikale komplekse Tiranë. Ndërhyrje nga dentistë ekspertë. Centri Dentali Italiani.

Ekstraksione kirurgjikale komplekse Tiranë. Ndërhyrje të kryera nga mjekë dentistë ekspertë në këtë sektor.

Centri Dentali Italiani është një qendër e specializuar në Tiranë me profesionistë italian dhe teknika avanguarde që të ndjek në të gjitha fazat e ndërhyrjes , duke të këshilluar rreth terapive dhe metodologjive më të përshtashme për rastin tënd.

Kryejmë ekstraksione kirurgjikale komplekse në Tiranë falë stafit tonë me mjekë dentistë ekspertë të cilët pasi kanë kryer një studim të rastit konkret të japin zgjidhjen më të mirë.

Analizat që kryhen para se të proçedohet me ekstraksionin kirurgjikal kompleks janë:

  1. Një diagnozë paraoperative
  2. Një zgjedhje racionale e mjeteve kirurgjike
  3. Një teknikë kirurgjike minimalisht invazive

estrazioni-chirurgiche-complesse-tirana

Ekstraksionet kirurgjikale komplekse në Tiranë janë ndërhyrje ku heqim dhëmbët që janë shumë të sëmurë ose të shkatërruar të cilët nuk është e mundur t’i shpëtosh me terapi të tjera.

Këshillohet të kryhen ekstraksione kirurgjikale komplekse në disa raste, mes të cilave:

  1. Dhëmb që nuk shërben për përtypje;
  2. Dhëmb i vështirë për t’u pastruar, do proçedohet me ndërhyrjen kur dhëmbi të jetë me karies dhe duhet hequr në kushte më komplekse;
  3. Dhëmb me karies të thellë , jo i devitalizuar, në këtë rast është e nevojshme të kryhet ndërhyrja e ekstraksioneve kirurgjikale komplekse për të evituar që kariesi të avancojë me kalimin e kohës.

 

 

Beso tek eksperienca dhe tek profesionaliteti i Centri Dentali Italiani, klinika jote për ndërhyrje të ekstraksioneve kirurgjikale komplekse në Tiranë që të garanton rezultatin më të mirë dhe një zgjidhje definitve për problemet e tua dentare.

 

Centri Dentali Italiani – Ekstraksione kirurgjikale komplekse Tiranë. Telefono tani  +355 (0)4 220 0388 ose eja në klinikë, jemi në qendër  të Tiranës, te Rruga “Ismail Qemali”, Nr.4 . Për më shumë informacione shkruaj në info@centridentali-italiani.it.