Implante dentare totale Tiranë

Implante dentare totale Tiranë. Zgjidhja e problemeve të tu.

Implante dentare totale në tiranë për zgjidhjen definitve e problemeve të tu.

Ke nevojë për implante dentare totale? Do një zgjidhje definitive për problemet e tua dentare?  Zgjidh Centri Dentali Italiani, një klinikë me mjekë profesionistë italian me zyra në Tiranë që do të kujdeset për gojën tënde.

Centri Dentali Italiani është një klinikë dentare në Tiranë më struktura avanguardie dhe me teknologjitë më të fundit. Objektivi ynë është të ofrojmë shërbimin maksimal dhe të analizojmë problemet e gojës tënde.

Ofrojmë shërbime të personalizuara për të ndihmuar në çdo kërkesë të pacientit i cili ndiqet duke përdorur standarte të larta higjene, sigurie, profesionaliteti dhe njerëzi të personelit.

dent1

 

Implanti dentar total përbëhet nga një vidë titani e vendosur në kockën e nofullës ose në pjesën e sipërme të gojës, për të zevëndësuar rrënjën natyrale të dhëmbit.

Implantet dentare totale me kurorat përkatëse shpesh mund të vendosen në një pozicion ideal, duke mbyllur hapësirat dhe harmonizuar me dhëmbët natyral duke krijuar kështu një estetikë optimale.

Implanti dentar total është një nga ndërhyrjet e shumta që kryejmë në klinikën tonë e vendosur në qendër të Tiranës, në fakt veprojmë edhe në fushën e estetikës dhe rikonstruksionit dentar.

Implantet dentare totale janë ndër dispozitivët mjekësorë më të sigurtë dhe të suksesshëm.  Vendosja e implantit është një teknikë minimale dhe kryhet me anestezi lokale.

Na beso shëndetin e gojës tënde, eksperienca dhe profesionaliteti i dentistëve tanë të garanton siguri dhe ndërhyrje që zgjasin.

Centri Dentali Italiani – Implante dentare totale në Tiranë. Telefono tani +355 (0)4 220 0388 ose eja në klinikë, jemi në qendër të Tiranës, tek Rruga “Ismail Qemali”, Nr.4 . Për më shumë informacione shkruaj në info@centridentali-italiani.it