Implantologji dentare Tiranë. Ndërhyrje dhe kura dentare në Tiranë

Implantologji dentare Tiranë. Ndërhyrje dentare që zgjasin.

Sigurojmë ndërhyrje implantologjie dentare, rikonstruksione dhe trajtime estetike.

Centri Dentali Italiani është një klinikë e re e ndodhur në qendër të Tiranës.  Përdorim struktura dhe teknika avanguarde për kurën e gojës tënde.

Kryejmë ndërhyrje implantologjie dentare në Tiranë. Impianti dentar përbëhet nga një vidë titani vendosur në kockën e nofullës, për të zevëndësuar rrënjën natyrale të dhëmbit.

dentisti-italianialbania

Ndërhyrjet kryesore që kryhen nga Centri Dentali Italiani janë:

  • Implantologji dentare;
  • Rikonstruksion të personalizuar;
  • Trajtime estetike.

Ju garantojmë trajtime të personalizuara dhe që zgjasin falë personelit tonë i cili është i përbërë nga një grup dentistësh me kualifikim të lartë.

Për më shumë informacione mbi implantologjinë dentare Tiranë telefono në numrin +355 04 220 0388 ose na shkruaj në adresën e emaili-t info@centridentali-italiani.it. Bashkëpunëtori  ynë do t’ju përgjigjet sa më shpejt.