Implantologji dentare Shqipëri.

Implantologji dentare Shqipëri. Klinkë në Tiranë me dentistë italian.

Implantologji dentare në Shqipëri. Në Tiranë gjem klinikën dentare për zgjidhjen definitive të  problemeve të tua.

Centri Dentali Italiani është klinika e re dentare në Shqipëri , Tiranë që përdor struktura moderne për kurën e buzëqeshjes tënde. Objektivi ynë është të ofrojmë shërbimin maksimal dhe të analizojmë problemet e gojës tënde.

Ofrojmë  ndërhyrje të shumta mes të cilave:

  • implantologji dentare
  • rikonstruksione të personalizuara
  • trajtime estetike

Implantologjia dentare është një ndërhyrje ku vendoset një vidë titani në kockën e nofullës ose në pjesën e sipërme të gojës, për të zevëndësuar rrënjën natyrale të dhëmbit.

Implatologjia dentare shërben për të zevëndësuar rrënjët e dhëmbëve dhe mund të përdoret për të mbajtur një kurorë të vetme, urë ose protezë.

Implantologjia dentare është një ndërhyrje që mund të vendoset në një pozicion ideal, duke mbyllur hapësira dhe duke u harmonizuar me dhëmbët naturalë duke krijuar kështu një estetikë optimale.

Implantet dentare totale janë ndër dispozitivët mjekësorë më të sigurtë dhe të suksesshëm.  Vendosja e implantit është një teknikë minimale dhe kryhet me anestezi lokale.

dent1

Beso te Centri Dentali Italiani, , eksperienca dhe profesionaliteti i dentistëve tanë të garanton siguri dhe ndërhyrje që zgjasin.

Centri Dentali Italiani – Implatologji dentare në Shqipëri. Telefono tani +355 (0)4 220 0388 ose eja në klinikë, jemi në qendër të Tiranës, tek Rruga “Ismail Qemali”, Nr.4 . Për më shumë informacione shkruaj në info@centridentali-italiani.it