Mjekë Dentistë italian Tiranë. Centri Dentali Italiani.

Mjekë Dentistë italian Tiranë. Strukturë avangardë 100% të bëra në Itali.

Në Tiranë do gjesh mjekë profesionistë që punojnë në fushë dentare për kujdesin e buzëqeshjes tënde.

Centri Dentali Italiani është një klinikë e re në Tiranë në  Rrugën Ismail Qemali. Jemi një grup i përbërë nga mjekë dentistë italian në Tiranë të specializuar për kurën e buzëqeshjes.

Objektivi ynë kryesor është ti japim përparësi pacientit, që e ndjekim në çdo hap duke përdorur standarte të larta higjene, siguri, profesionalitet dhe personel njerëzor .

1medici-dentisti-italianitirana

Mjekët më të mirë dentistë italianë Tiranë i gjen në klinikën tonë. Marrëdhënia mjek-pacient është e kuruar në çdo detaj që nga mikpritja, konsulta deri te opsionet  terapeutike më të përshtatshme për zgjidhjen e problemeve që dalin pas një studimi dhe analize të plotë.

Për më shumë informacione mbi mjekë dentistë italian Tiranë telefono në numrin  +355 04 220 0388 ose na shkruaj në adresën e emaili-t info@centridentali-italiani.it. Bashkëpunëtori  ynë do t’ju përgjigjet sa më shpejt.