Studio dentare italiane në Tiranë

Studio dentare italiane në Tiranë. Zgjidhja e problemeve të tu.

Në Tiranë do gjesh studion dentare të dentistëve profesionistë të gatshëm të të rikthejnë buzëqeshjen.

Centri Dentali Italiani është një  studio dentare italiane në Tiranë me struktura avangardë dhe me teknologjitë më të fundit.  Objektivi ynë është të ofrojmë shërbimin maksimal dhe të analizojmë  problemet e gojës tënde. Studio-ja dentare italiane në Tiranë të Centri Dentali Italiani realizon ndërhyrje të ndryshme: rikonstruksione të personalizuara, implantologji dentare dhe trajtime estetike.

Centri Dentali Italiani – Studio  dentare italiane në Tiranë. Telefono tani në +355 (0)4 220 0388 ose eja në klinikë, jemi në qendër në  Tiranë, te Rruga “Ismail Qemali”, Nr.4 . Për më shumë informacione shkruaj në info@centridentali-italiani.it